Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Горів МАФ, палій сідав” — у Калуші засудили злочинця-піроманта

Перед пограбуванням та підпалом МАФу зловмисник здійснив напад на чоловіка та вдарив цеглою по голові.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Міськрайонний суд.

Сьогодні, 2 лютого, Калуський міськрайонний суд оголосив вирок чоловіку, який наприкінці січня минулого року, проник в приміщення МАФу, звідки таємно викрав каністри наповнені спиртом. Після цього, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, розлив частину спирту, всередині споруди зі сторони фасаду МАФу та підпалив сірником. В результаті пожежі було знищено приміщення МАФу та предмети, які в ньому знаходились, а також сусіднє приміщення кіоску.

Перед пограбування та підпалом МАФу, у січні минулого року обвинувачений напав на чоловіка та вдарив цеглою по голові. Після удару потерпілий втратив рівновагу та впав на землю, а обвинувачений, ще завдав декількох ударів ногами по тілу. Скориставшись становищем, обвинувачений заволодів мобільним телефоном, золотою обручкою та грошима у сумі 800 грн. В результаті вказаних ударів потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку, та інші тілесні ушкодження.

Таким чином суд призначив обвинуваченому покарання — 5 років позбавлення волі.

Цивільний позов про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, завданої вчиненням кримінального правопорушення – задоволено частково. Стягнуто 4564, 17 гривень матеріальної шкоди та 20 000 гривень моральної шкоди.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору