Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Мокра історія” — у Калуші частішають випадки справляння природніх потреб надворі

Нещодавно до нас звернулась жителька міста з проханням висвітлити ситуацію, яка сталась з нею переддень. Прогулюючись центральною частиною міста, вона зіткнулась з чоловіком, який справляв природну потребу на розі будинку.

Розповідає Інформатор.

На зауваження зі сторони дівчини нетерплячий мужчина заявив, що не вважає себе винним у чомусь, оскільки поблизу немає громадських вбиралень. Дівчина не стала викликати правоохоронців, однак випадок сильно її вразив.

Бути свідком такого далеко не всі вважатимуть приємною справою. Проте чи переслідується даний вчинок за законом? Калуська юристка Христина Бідонько пояснила, що справляння потреби на вулиці підпадатиме під адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП “Дрібне хуліганство”, що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин.

У Калуші справді залишається гострою проблема громадських вбиралень. Один такий туалет розташовано у Парку культури та відпочинку ім. Івана Франка, проте його стан важко назвати задовільним. Більше читайте у нашому матеріалі: “Радянські атракціони, зруйнований туалет, стара сцена: коли парку відпочинку чекати покращення?”.

Просимо мешканців та гостей Калуша відповідально поставитись до чистоти нашого міста. Також не бійтеся повідомляти у поліцію про правопорушення, свідками яких стали.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору