Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Нацгвардія, Нацполіція та прикордонники запрошують добровольців у свої лави

Сьогодні, 3 лютого, в Облдержадміністрації відбувався брифінг щодо формування в області додаткових бригад Нацполіції, Нацгвардії та Прикордонної служби України.

Повідомляє Інформатор.

Як зазначила голова начальниця ОВА Світлана Онищук, зараз дуже складні часи, тож треба якомога більше закумулювати зусилля, аби вигнати ворога.

Тому МВС сформує додаткові бригади з нацгвардії, поліції, прикордонної служби. До цих формувань увійдуть офіцери й солдати, які мають великий бойовий досвід та мотивацію. А також добровольці, які хочуть захистити державу і якнайшвидше вигнати ворога.

Що потрібно зробити, аби вступити у бригаду?

Прийти у ЦНАП, де добровольцю пропонують вісім бригад на вступ.

Очільник поліції області Сергій Безпалько розповів про бригаду “Лють”:

“Це об‘єднана штурмова бригада, сформована з полків «Сафарі» та «Цунамі», до її складу також входить підрозділ Луганськ 1. Завдання — стримання агресії окупантів, проведення штурмових та пошукових заходів, розмінування території, аеророзвідка, знищення окупантів та ДРГ тощо”.

Станом на сьогодні тут захотіли служити понад сто цивільних і 50 поліціянтів. Охочі мають звернутися у ЦНАПи міст — Калуш, Косів, Верховина, Івано-Франківськ та Бурштин.

Підрозділ Нацгвардії називається «Гвардія наступу». Тут гарантують гідну зарплату, навчання та умови.

Національна гвардія України запрошує у “Буревій”, “Червону калину”, “Кара-Даг”, “Рубіж”, “Спартан” та “Азов”. Державна прикордонна служба – у “Сталевий кордон”, а Національна поліція України — у штурмову бригаду “Лють”.

Сім ЦНАПів працюватимуть з 9 год до 19 год без вихідних. З собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Роботу почали уже з понеділка.

Мешканці, які вступлять у бригади, матимуть можливість навчатися у ВНЗ при МВС, також на них очікує щорічна відпустка, право на пенсію після 25 років служби, статус учасника УБД тощо.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору