Інформатор Калуш

ТРЕШ

Наслідки раптової негоди на трасі Калуш-Івано-Франківськ

Автомобільну повністю засипало снігом, дорожники повідомляють, що намагаються ліквідувати негоду. Наразі є перші ДТП внаслідок рапотової заметілі.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Службу автомобільних доріг Івано-Франківської області.

Служба автомобільних доріг Івано-Фраківської області зазначає, що станом на 6:00 до розчищення від снігу та проведення протиожеледної обробки було залучено 23 одиниці спецтехніки підрядних підприємств та 28 працівників.

На випадок надзвичайних ситуацій напоготові — 24 механізми та 31 дорожній робітник.

Начальник служби, Василь Буджак зазначає:

“Ще вранці 3 лютого було сонячно і ніщо не віщувало різкого погіршення погодних умов. Але вже в полудень Гідрометецентр застеріг про негоду, а з вечора і засніжило, насамперед у високогір’ї. І вже вночі 4 лютого снігова віхола накрила всю область”.

Також повідомляють, що у випадку інтенсивного снігопаду можливе тимчасове зупинення руху насамперед важковагового та іншого транспорту. Також рекомендують усім учасникам дорожнього руху в час негоди бути максимально обережними, а найкраще вихідними днями утриматись від автоподорожей.

Водночас у мережі з’явилось відео від автомобілістів, які рухались даним транспортним шляхом. На відео видно засніжену дорогу та автівки, які з’їхали у кювет.

Чоловік обурюється:

“В Івано-Франківській області дороги ніхто не чистить і напевно не збирається”.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору