Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

25 рятувальників та 4 одиниці техніки проводили пошуки заблукалих у Карпатах

Вчора до прикарпатських рятувальників надійшло повідомлення від закарпатських колег про те, що до них звернувся 29-річний чоловік та повідомив, що він разом з колегою заблукали.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Обоє — жителі Вінницької області. Під час походу в гірській місцевості, перебуваючи поблизу озера “Несамовите”, через ускладнення погодних умов туристи втратили орієнтир та заблукали. Після повідомлення зв’язок за номером телефону заявника був відсутній.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено рятувальників пошуково-рятувального відділення, що на пості Заросляк. В районі проведення пошуково-рятувальних робіт спостерігались складні умови: хмарно, сніг, 20º морозу, вітер 20-22 м/с., лавинна небезпека ІІІ рівня.

Станом на 9:00 за додатковою інформацією з’ясовано, що орієнтовне перебування заблукалих туристів територія Закарпатської області, де пошуки проводяться закарпатськими рятувальниками.

За повідомленням ГУ ДСНС України у Закарпатській області, станом на 10:10 туристи самостійно зійшли до села Луги Закарпатської області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору