Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські СУМівці подарують радість дітям військових

Юні українці з різних країн, об’єднані в лавах Спілки Української Молоді, зібрали та передали подарунки для своїх ровесників в Україні, батьки яких воюють.

Розповідає Інформатор.

Акцію “Теплом зігріємо серця” КМО “Спілка Української Молоді в Україні” проведе вже вдев’яте, однак вперше — у час повномасштабної війни. Раніше подарунки отримували діти військових та ветеранів АТО/ООС, однак тепер список суттєво доповнився дітьми військових ЗСУ, які боронять свободу України.

Попри складну ситуацію у світі, міжнародні СУМівці проявили багато ентузіазму до благодійності та зібрали чимало подарунків. Відтак 270 дітей з Калуша, а ще — діти зі Львова, Тернополя, Чернігова, Одеси, Дніпра та інших міст отримають пакунки. Серед адресантів: СУМівці із США, Канади, Австралії, Німеччини, Іспанії, Португалії тощо.

“Цією акцією СУМівці всього світу хочуть скласти свою шану та подяку українським воїнам, які, ризикуючи своїм здоров’ям та життям, боронять незалежність і територіальну цілісність Української держави. Загалом за 8 років проведення акції більш ніж 15000 дітей отримали свої подарунки”, — поділились в організації.

Також всі запрошені зможуть переглянути виставу “Вождь червоношкірих” від театру “Silentium”.

Подія відбуватиметься 11 лютого у палаці культури “Юність” о 13:00.

Фото було зроблене на одній з попередніх акцій, що тривала 7 лютого 2021.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору