Інформатор Калуш

ТРЕШ

Чоловік на Калущині загинув у пожежі через сигарету

Вчора ввечері у селі Слобідка сталась пожежа житлового будинку. Найвірогіднішою причиною рятувальники називають недбале поводження вогнем під час куріння.

Розповідає Інформатор, покликаючись на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

7 лютого о 20:30 на лінію 101 надійшов виклик про пожежу будинку в селі Слобідка Войнилівської територіальної громади. На місце вирушили вогнеборці 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Калуш та рятувальників Державного пожежно-рятувального поста селища Войнилів. Всього було залучено 8 людей особового складу та 2 одиниці техніки від ГУ ДСНС області.

На місці рятувальники виявили, що пожежа охопила дерев’яний житловий будинок та розійшлась на площі 40 квадратних метрів. Менш ніж за пів години роботи пожежу було локалізовано, а вже о 21:16 — ліквідовано. Проте, попри старанну роботу вогнеборців, їм не вдалось врятувати мешканця будинку 1961 року народження та потенційного винуватця трагедії. Його тіло було виявлене під час виконання завдання.

Працівники ДСНС закликають обережно поводитись з вогнем, в тому числі під час куріння у житлових приміщеннях.

“Від початку року на Прикарпатті через необережне поводження з вогнем під час куріння загинуло 4 людей”, — подають невтішну статистику рятувальники.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору