Інформатор Калуш

ВЛАДА

Працівникам “Карпатнафтохіму” не виплачують зарплати — що про це думає Андрій Найда?

Близько 4 тисяч сімей залишаються без зароблених грошей через те, що на підприємстві 3 місяць працівникам не виплачують заробітну плату.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Наразі відносно підприємства відкрито тривалі судові розгляди, що супроводжуються блокуванням рахунків. Саме це зупиняє усі фінансові операції, окрім сплати податків.

“Через вимушену зупинку роботи практично всього підприємства, громада опинилась в небезпечній ситуації, яка може спровокувати екологічну та соціальну катастрофу”, — повідомляється на сайті КМР.

Зазначають, що міська влада не може і не повинна впливати на хід слідства, але найгіршим є те, що заручниками цієї тяжби стали прості люди – працівники.

Представники профспілкового комітету підприємства прийшли до міського голови Андрія Найди обговорити проблему та знайти важелі розв’язання наболілого питання.

Повідомляють, що раніше з приводу цього питання до різноманітних інстанцій неодноразово надсилались відповідні звернення, однак на сьогодні позитивного результату немає.

У результаті зустрічі сторони досягли домовленості про спільні дії. Міський голова невдовзі ініціюватиме зустріч профспілкових активістів з головою обласної військової адміністрації Світланою Онищук.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору