Калуш До сайту

Дипломати з Данії провели зустріч з Андрієм Найдою

З робочим візитом у Калуш прибули Енс Альсбірк, заступник Глави місії Посольства Королівства Данії в Україні, та Пол Якоб Ерікструп, представник уряду Данії з питань сільського господарства.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

Данці прибули у Калуш для робочого візиту на ТЗОВ “ҐУДВЕЛЛІ УКРАЇНА”, що працює коштом данських інвестицій. Розповідають, що представникам влади небайдуже, як на сьогодні працівники підприємства справляються із викликами воєнного стану країни. У результаті поїздки посадовці залишились задоволені станом справ на підприємстві та зазначають, що:

“Успішна робота “ҐУДВЕЛЛІ” – найкраща реклама України в Данії, приклад вдалого співробітництва бізнесу і влади”.

Головною темою зустрічі з мером Калуша стала тема налагодження зв’язків та побудови різного роду співпраць та інвестицій.

“Ми зі свого боку гарантували повне сприяння і підтримку ініціатив, які надійдуть від датчан, бо апріорі впевнені в їхній надійності та відповідальності”, — ділиться Андрій Найда.

Також зазначає, що цей візит є “зеленим світлом” для широких кіл бізнес-середовища Данії щодо інвестиційних програм в різних сферах економіки. Таких, як сільськогосподарське та промислове виробництво, відновлювальна енергетика, енергетика вітру та інше.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com