Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші буде створено Молодіжну раду?

Представники молодіжних організацій та освітніх закладів Калуша зустрілись з владою, аби обговорити створення Молодіжної ради.

Розповідає Інформатор.

Засідання відбулося сьогодні, 10 лютого, в Управлінні у справах сім‘ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради. З молоддю зустрівся начальник управління Михайло Клим та головний спеціаліст Ярослав Семенюк. Зібрали представників ГО для обговорення питання про створення Молодіжної ради — дорадчо-консультативного органу, який матиме змогу покращувати роботу управління та зміцнити комунікацію влади з молодіжними ініціативами.

На зустріч прибуло чимало представників громадських організацій та освітніх закладів, зокрема: “Вільні калуські люди”, КМО “Спілка української молоді в Україні”, “Молодь у дії”, студенти Фахового коледжу культури і мистецтв та Калуського політехнічного фахового коледжу. Також до ініціативи обіцяли долучитись “Склянка. Лаб” та “Молодий народний рух”.

Розмов було багато, оскільки питання потребувало якісного обговорення. Ярослав Семенюк в деталях описав концепцію ідеї та ознайомив присутніх з принципами організації та діяльності Молодіжної ради. Було прийнято рішення про утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів. Наразі точної дати проведення відповідних голосувань не призначено. Проте управління анонсувало ще одну зустріч з міською радою наступної п’ятниці для визначення пріоритетів ініціативної групи та побудови алгоритму подальшої  роботи.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору