Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуській громаді з’явився перший осередок STEM-освіти

Така освіта охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering), мистецтво (Art) та математику (Mathematics). Однак, важливо розуміти, що це не просто технічна освіта. Вона охоплює значно ширше поняття, а саме вдале поєднання креативності та технічних знань.

Розповідає Інформатор посилаючись на мера Андрія Найду.

Сьогодні, 11 лютого, гімназисти з Копанок відвідали STEM-лабораторію на базі Вищого професійного училища №7. Учні мали можливість ознайомитися з принципами роботи STEM-лабораторії, протестувати обладнання, за допомогою якого можна освоювати природничі та математичні науки за новітніми підходами STEM-освіти. Дев’ятикласників зацікавило створенням програми для робота Codey Rocky, якого можна використовувати для виконання різних завдань і навчання. 

Здобувачі освіти Копанківської гімназії разом зі своїми наставниками ознайомилися із професіями, за якими готують кваліфікованих робітників у ВПУ №7, відвідали кабінети та навчальні майстерні, завітали в Етнографічний музей Калущини, поспілкувалися з учнями і працівниками училища та скуштувати смаколики, які приготували наші кондитери під час виробничого навчання.

Надалі учні інших навчальних закладів теж ознайомляться з сучасними підходами STEAM-освіти на базі ВПУ №7. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору