Це саме той вид сніданку, який готується легше ніж здається. Саме ним ви наповните зранку свій організм гастрономічною й естетичною насолодою.
Ділиться Інформатор, доводячи страву до готовності.
Фриттата – це традиційний італійський омлет, який готують з додатками сиру, овочів, або м’яса. Зазвичай її спочатку жарять на плиті, а потім доводять до готовності в духовці.
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 300 грам свіжих печериць;
- 1 цибулина;
- столова ложка тертого пармезану, або іншого доступного сиру що плавиться.
Спосіб приготування:
Нарізаємо дрібно гриби та цибулю, далі обсмажуємо все на оливковій, або соняшниковій олії, додаємо сіль і перець на смак.
Збиваємо яйця з двома ложками тертого пармезану і заливаємо цією сумішшю гриби.
Запікаємо фриттату у пательні в розігрітій до 180°C духовці 10 хвилин.
Готову страву посипаємо зеленню з сиром і ріжемо на порції. Насолоджуйтесь!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com