Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Фритата з грибами | Інфосніданок 12 лютого

Це саме той вид сніданку, який готується легше ніж здається. Саме ним ви наповните зранку свій організм гастрономічною й естетичною насолодою.

Ділиться Інформатор, доводячи страву до готовності.

Фриттата – це традиційний італійський омлет, який готують з додатками сиру, овочів, або м’яса. Зазвичай її спочатку жарять на плиті, а потім доводять до готовності в духовці.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 300 грам свіжих печериць;
  • 1 цибулина;
  • столова ложка тертого пармезану, або іншого доступного сиру що плавиться.

Спосіб приготування:

Нарізаємо дрібно гриби та цибулю, далі обсмажуємо все на оливковій, або соняшниковій олії, додаємо сіль і перець на смак.

Збиваємо яйця з двома ложками тертого пармезану і заливаємо цією сумішшю гриби.

Запікаємо фриттату у пательні в розігрітій до 180°C духовці 10 хвилин.

Готову страву посипаємо зеленню з сиром і ріжемо на порції. Насолоджуйтесь!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору