Калуш До сайту

Калушанин пройшов кастинг у новий сезон “МастерШеф”

Шеф-кухар Віктор Волошин дивував телячим тартаром з ікрою із калуського пива в українській подачі.

Розповідає  Інформатор, посилаючись на Галку.

Експерт шоу Володимир Ярославський відзначив, що страва Віктора доводить, що вони “не дарма ризикнули знімати цей сезон, адже саме заради таких шедеврів української кулінарії ми тут і зібралися”.

Віктор за пів року до війни разом із дружиною переїхав у Херсон. В окупації вони пробули 60 днів. Ділиться, що вибиратися було доволі небезпечно і складно. Дорогою пройшли 68 блокпостів, а 200 км їхав 18 годин. На одному з блокпостів рф його ледь не розстріляли за калуську прописку, бо він із західної України.

“В перші три дні війни я пішов у муніципальну варту. Допомагав місту, містянам. Тоді у нас було ще багато продуктів, тож я їх сортував. Також пам’ятаю, як мені привезли 10 000 кур, їх потрібно було чистити. Щось потрібно було з ними робити, аби роздавати людям”, — ділиться Віктор.

Кухар отримав білий фартух, тож ми побачимо його у наступних випусках.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com