Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

5 пісень про кохання на вечір Дня святого Валентина

Добігає кінця чарівне свято закоханих, повне яскравих барв для тих, хто знайшов другу половинку. Насамкінець хочеться лиш одне: лягти на зручне ліжко та включити кілька пісень, що зігріють серце, або втішать тих, хто залишився самотнім.

Ділиться Інформатор.

Queen — Love of My Life 

Ніжна, повна чутливості пісня, яку Фредді Меркюрі написав для Мері Остін — свого першого кохання. Меланхолійна, але все ж тепла композиція.

Vashti Bunyan — Love Song

Сумний твір, що пробирається до глибини серця. Справжня журба з нерозділеного кохання у щирому виконанні справжнього діаманту фольк-музики.

Scorpions — Believe in Love

Нестандартна, коли йде мова про тему кохання, пісня німецьких мастодонтів хард-року. Проте відвертий текст Клауса Майне та потужні гітари змусять повірити у справжню любов будь-кого.

Sufjan Stevens — Mystery of Love

Ще одна меланхолійна пісня, що стала блискучим саундтреком до фільму Луки Гуаданьно “Назви мене своїм ім’ям”. Фільм до сих пір є доволі нестандартним для широкої публіки, проте пісні з неї ніколи не забуваються.

The Outsiders — I Love Her Still, I Always Will

Хочеться завершити тим, що в Інформатора зараз на серці. У тексті цієї пісні — все, що варто знати про вічність кохання.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору