Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Book love story” у Калуському ліцеї номер 5

14 лютого окрім Дня святого Валентина у світі також відзначають День дарування книги. Учні 8-Б класу Калуського ліцею номер 5 скомбінували ці два свята і провели захід “Book love story” у Бібліотеці-філії для юнацтва.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Бібліотека-філія для юнацтва.

В рамках молодіжного клубу “СОВА”, що діє при бібліотеці учні познайомились із твором Валентина Чемериса — “Вітька+Галя, або Повість про перше кохання“.

Розповідають, що це захоплива та цікава історія про школярів, які шукають пригод. Головними ознаками повісті є гумористичність та невимушеність, динамічність та насиченість.

“Тут є все, що буде у юнаків у житті: міцна дружба, перша закоханість, життєві ситуації, з яких неодмінно потрібно знайти вихід. Цей твір навчає нас: для того, щоб стати щасливим, потрібно вміти дружити, по-справжньому любити, знайти собі заняття до душі, не впадати у відчай навіть у найскладніших ситуаціях”, — діляться бібліотекарі.

Також у процесі ознайомлення із повістю юнаки брали участь у різних вправах: “і Я…”, “Кохання в мережі” та ігрових елементах “Комплімент”, “Знайомство”, “Любов з першого погляду”.

Згодом учні ознайомились із розгорнутою книжковою виставкою-інсталяцією “Book love story”.

“Впевнені, що захід у бібліотеці залишив для всіх присутніх гарний настрій та позитивні емоції. Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері та батька, до Батьківщини, любов один до одного. Адже любов – це та сила, яка рухає світом і людиною”, — зазначають у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору