Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Стежинами рідного краю”: виставка картин Ольги Чолінської

“Ми звикли думати, що десь красиво, красиво всюди, головне бачити”, саме з таким посилом сьогодні відкривала виставку своїх робіт художниця.

Розповідає Інформатор.

Майстриня розповідає, що ця виставка присвячена її рідному селу — Станькова. Вона там виросла і зараз живе, щоденно проходячи повз краєвиди селища, не може стримувати мистецькі пориви й викладає цю красу на полотно.

В експозиції представлені картини з краєвидами села, а також й інші пейзажі, щоб доповнити виставку. Ділиться, що головною метою є показати, що кожен куточок нашої країни прекрасний:

“У цей складний для нас час хочеться показати, що нам є чим дорожити, кожен куточок нашої країни прекрасний. Кожне село чи містечко є по своєму особливим”.

До цього заходу художниця готувалась близько двох років, йшла до цієї цілі наполегливо малювала та наполегливо працювала над роботами:

“Я сьогодні щаслива, що мені це вдалося”.

Ви також можете завітати на виставку у Виставкову залу комунального закладу “Музейно-виставковий центр Калуської міської ради” та поглянути на ці чудові пейзажі й квітучу природу Калущини.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору