Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші хокейний клуб “Легіон” зустрівся в поєдинку з київським “Соколом”

Гра була дуже напруженою, на 62 хвилині була забита перша і єдина шайба за матч.

Розповідає Інформатор. посилаючись на Федерацію хокею України.

15 лютого команди зустрілись у Калуші на льодовій арені імені Степана Бандери.

Перших півперіоду господарі виглядали привабливо й створили два доволі гострих моменти. Проте вартувало киянам отримати більшість, як домінувати почав уже “Сокіл”. Переваги гості не віддавали вже й у рівних складах, однак саме в той час, коли “Сокіл” грав у більшості, “Легіон” ледь не повів у рахунку, втім на першу перерву команди пішли без голів.

Так само безгольовою вийшла й друга третина поєдинку. Хоча в першій її половині перевага “Сокола” була такою великою, що гол виглядав питанням найближчого часу. Найреальніші нагоди під час гри в більшості одну за одною після передач Бондарєва втратив Ігор Слюсар. Та “Легіон” у ці критичні для себе миті завдяки зокрема надійності Владислава Вязового встояв, а потім мав дві прекрасних нагоди відкрити рахунок.

Третій період вийшов загалом рівним. “Сокіл” більше володів шайбою, але гостріше діяли, ефективно вибігаючи в контратаки, господарі. Врешті, доля гри вирішилася лише в овертаймі. Вирішальною в матчі стала 63-тя хвилина, коли Артем Бондарєв добив у ворота шайбу, яка відскочила на п’ятак від борту після кидка Олексія Яшішевського.

Вдруге поспіль перемігши “Легіон” в овертаймі, “Сокіл” набрав 57 очок і порівнявся з “Кременчуком”.

Шайба: 0:1 – Бондарєв (Янішевський), 62:21

Наступний матч Легіон зіграє 19 лютого в Калуші з “Дніпром”. Гра розпочнеться о 18:00.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору