Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Запрошуєм калушан відвідати благодійний стендап на підтримку УДА

Благодійний стендап “Удачники” спрямований на підтримку підрозділу аеророзвідки Української Добровольчої Армії, у якому захищає Батьківщину, калушанин — Влад Німак.

Розповідає Інформатор.

Підрозділ, який хочуть підтримати організатори, з початку війни бере активну участь у найрізноманітніших гарячих точках. А сьогодні, вони базуються в Запорізькій області, де кожен день проводять аеророзвідку, коригують артилерію та скидають вибухівку на ворогів.

Ви зробите зразу дві хороші справи, насолодитесь відбірним матеріалом стендаперів зі Львова та підтримати діяльність аеророзвідки УДА.

Для вас будуть виступати:

  • Вадим Ковалик — резидент Вільного стендап клубу, фіналіст International Stand-Up Comedy Week та учасник шоу “Культурна оборона” на STAND UP Battle Club;
  • Роксана Тимків — комікесса зі Львова та авторка “Голеору”. Жартує на найрізноманітніші теми, зокрема про низьку самооцінку, наївність та вошей;
  • Юля Різничок — любителька нон-фікшну, смачних формулювань та літературного стендапу. Жартує про все видиме та невидиме й знайде всі ваші “сміхоточки”.

Захід відбуватиметься 19 лютого у закладі “Maxwell Pub”та розпочнеться о 18:00.

Щоб потрапити на подію відвідувачам потрібно буде зробити вільний внесок від 111 гривень за людину. Зробити його можна буде в день події готівкою, або за посиланням на банку, при вході потрібно буде показати скріншот про переказ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору