Інформатор Калуш

ВЛАДА

Де і як обміняти лампочки у Калуші?

Екологічна ініціатива від Уряду України тепер доступна й у Калуші. Кожен має право обміняти до п’яти робочих ламп розжарювання з вольфрамовою спіраллю на енергоощадні лампочки.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Є два варіанти, як скористатися цією програмою. Прийти у відділення Укрпошти з паспортом, податковим номером та лампами. Якщо в поштовому відділенні в наявності будуть лампочки їх замінять, якщо ні, то доведеться прийти наступного разу. Щоб марно не ходити можна попередньо подати заявку через застосунок “Дія”.

Як подати заявку через “Дію”:

  • У застосунку перейти у категорію “Послуги” обрати пункт “Обмін лампочок”;
  • Натиснути на послугу “Обмін лампочок”;
  • Вказати свій номер телефону та відділення Укрпошти, у якому ви хочете обміняти лампи,
  • Вказати кількість і тип світлодіодних ламп які хочете отримати, є два варіанти цоколів: Е14 з меншим та Е27 з більшим, стандартним цоколем;
  • Очікувати на підтвердження від “Дії”.

Після підтвердження йти у відділення Укрпошти, лампи там зберігатимуться протягом 5 робочих днів.

Якщо лампи з певних причин не були забрані у цей термін, їх віддадуть іншій людині, для отримання ламп потрібно буде  повторно подати заявку через “Дію”. Повідомляють, що після отримання ламп необхідно вдома одразу перевірте, чи працюють усі лампи, браковану можна замінити на Укрпошті протягом місяця з дня отримання.

Лампи можна обміняти у будь-якому відділенні Укрпошти м.Калуша, а у сільській місцевості обмін ламп планується проводити з 20 лютого 2023 року.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору