Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші на “швидких побаченнях” з’явилась “Найкавовіша пара”

Ну що ж, маємо гарний початок! Перші “швидкі побачення” в Калуші відбулися! Тепла атмосфера спілкування і смачна кава протягом вечора огортала учасників цієї непересічної події. Все ж таки існує крута альтернатива мобільним додаткам знайомств.

Ділиться Інформатор.

Вчора, 15 лютого, в центрі міста, у в кав’ярні LEON відбулися “Швидкі побачення для самотніх сердець”. Ідея події полягала в тому, щоб познайомити людей у неформальних обставинах. За попередньою реєстрацією можна було визначити, що на цьому вечорі шукали учасники. Найпопулярнішою відповіддю виявилась — дружба.

Все відбувалося за наступним алгоритмом:

Дівчата сиділи за столиками, а хлопці кожні 7 хвилин пересідали за столик до наступної. Всі учасники отримали “Картки симпатій” в якій оцінювали своїх співрозмовників.

“Це дуже крута ідея, отак пересідати одне до одного. Дуже вразило те, що щойно ти наведеш контакт і довіру з людиною, несподівано закінчується час. А ще скільки всього хотілося запитати чи розповісти”, — ділиться враженням одна з учасниць.

Після того, як всі учасники поспілкувалися одне з одним, ведучий вечора зібрав “Картки симпатій” і з допомогою нехитрих прорахунків визначив пару, де обоє учасників вподобали саме одне одного.

“Найкавовіші серця” Артем і Софія наприкінці “швидких побачень” отримали сертифікат на “перше побачення” в кав’ярні LEON, з яким тепер зможуть випити кави та спробувати авторські смаколики безкоштовно.

Зважаючи на теплі відгуки про “Швидкі побачення”, незабаром Інформатор анонсує наступні 😉
Стежте.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору