Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Батьківство в радість” — калуські психологи провели черговий тренінг

Практичними психологами Калуського міського центру соціальних служб було проведено вже дев’ятий модуль тренінгового курсу “Батьківство в радість”.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Калуський міський центр соціальних служб.

Тренінг проводили Тетяною Бедрій та Наталією Чепіль. Темою заняття були: “Розвиток дитини: основи”.

На тренінговому занятті батьки ознайомились з різними етапами розвитку дітей, віковою періодизацією, коли та чого слід очікувати від своїх чад. Чим краще ми будемо проінформовані як батьки, тим розсудливішим буде наш вибір у діях щодо дітей та нас самих.

“Чим краще ми розумітимемо мотивацію дитячої поведінки, тим легше нам буде приймати рішення. Час зрозуміти, що дитина – не лялька, не іграшка, не власність батьків та вихователів”, — зазначають психологині.

Курс тренінгів проходить у рамках проєкту “Спільно. Соціальні послуги”, що впроваджується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

“Виховуючи дітей, сьогодні, батьки виховують майбутню історію нашої країни, а значить – історію світу”, — додають організатори.

Заняття відбуваються щотижня зі сталою групою за адресою: вул. Пушкіна,, однак зголоситися на продовження курсу можна, подавши заявку на електронну
пошту: kalushcsssdm@gmail.com., чи за номером телефону: (03472) 7-00-75.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору