Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Ями, ями і знову ями — прокляття Калуських вокзалів

Коли закінчується зима, відразу стає видно де дорога є, а де вона розтанула разом зі снігом. Є, що правда, й такі місця, де вона давно не перетворилась в майданчики для зйомок фантастичних фільмів про поверхню Місяця. Таких місць в Калуші вдосталь, але “найболючішим мозолем” являють площі перед авто та залізничним вокзалами.

Досліджував Інформатор.

Останнім часом в соцмережах та запитах до мера міста здіймаються великі хвилі обурення стосовно стану дороги поряд автостанцією та залізничним вокзалом на вулиці Привокзальній. На реакцію очільника міста довго чекати не довелося, поки ми інспектували стан цих територій, Андрій Найда написав на офіційній сторінці наступне:

“Вкотре інформуємо, що цей об’єкт у приватній власності. Неодноразові звернення до власників щодо благоустрою зазначеної будівлі були безрезультатними. Тому прийняли рішення про будівництво нової автостанції на вул. Ринковій. Було оголошено конкурс, за результатами якого інвестор розробив проєкт, який пройшов експертизу. Будівництво вже розпочато.

Віримо, що нова автостанція буде привабливим функціональним приміщенням та візитівкою міста, про яку пишуть мешканці громади.

А на вул. Привокзальній через воєнний стан наразі немає можливості провести капітальний ремонт дороги. Проте, працівниками КП “Калушавтодор” здійснюється частковий ремонт асфальтового покриття зазначеного відтинку“.

А в якому стані дороги сьогодні — дивіться у нашому репортажі:

Остап Микитюк
Олег Кіндрацький 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору