Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що ChatGPT знає про Інформатор Калуш?

Чат-бот зі штучним інтелектом вже став доступним для українців.

Ділиться Інформатор.

Аби скористатись високою технологією, достатньо перейти за покликанням та зареєструватись.

“Нарешті нам вдалося виправити несправедливість. Україну вилучили зі списку країн, у яких заблоковано ChatGPT. Програма не працюватиме лише на тимчасово окупованих росією територіях. Щоб вороги не використовували її для антиукраїнської пропаганди. Адже ChatGPT добре володіє українською, на відміну від росіян”, — розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Ми вже протестували чат-бот та поцікавились, що ChatGPT знає про Інформатор Калуш:

“Інформатор Калуш — це місцевий новинний портал, який публікує новини та інформацію про події, що відбуваються в місті Калуш та Калуському районі. На порталі можна знайти новини з різних сфер життя, включаючи політику, економіку, культуру, спорт та інші. Інформатор Калуш працює з 2014 року і вже став важливим джерелом інформації для місцевих жителів та туристів. На порталі також є розділи про погоду, автомобільні новини, анонси подій та інші цікаві рубрики. Редакція порталу складається з професійних журналістів та редакторів, які стежать за подіями та намагаються висвітлити їх з різних боків. На порталі Інформатор Калуш можна знайти не тільки новини, але й цікаві інтерв’ю з місцевими людьми, аналітичні статті, а також фото- та відеоматеріали. У загальному, Інформатор Калуш є важливим джерелом інформації для місцевих жителів та може допомогти їм бути в курсі подій, які відбуваються у місті та регіоні”.

Як бачимо, чат-бот доволі вдало описав нашу скромну редакцію, попри огріх з датою заснування. Вже зовсім скоро Інформатор Калуш святкуватиме першу річницю свого заснування!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору