Інформатор Калуш

ВЛАДА

Долина продовжує вибудовувати співпрацю з муніципалітетом міста Гульборгсунн

Це вже третя за рахунком зустріч Керівної групи в межах Двосторонньої співпраці між українськими громадами та муніципалітетом Гульборгсунн.

Повідомляє Інформатор. посилаючись на Івана Диріва.

Міський голова Долини є співголовою Керівної групи.

“Разом з мером Гульборгсунну мав за честь вперше у цьому році звернутись до учасників з вітальним словом. З очільниками Новоселицької та Ясінянської громад, представниками Муніципалітету Гульборгсунн, Міністерства закордонних справ Данії та програми U-LEAD провели моніторинг загального прогресу двосторонньої співпраці та обговорили плани на першу і другу половини 2023 року, — зазначає Іван Дирів.

Також анонсував онлайн-воркшопи та фізичну подорож працівників місцевих рад українських громад для стажування у муніципалітеті Гульборгсунн на весняні місяці. На червень запланували навчальний візит української делегації  та 4-та зустріч Керівної групи.

“Матимемо нагоду, зокрема, обговорити потенційне продовження проєкту. Це дуже хороший запропонований план, амбітний. Переконаний, що ми зможемо його втілити повною мірою з максимальною користю для усіх громад”, — ділиться керівник Долинської громади.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору