Інформатор Калуш

ТРЕШ

Суд призначив калушанину 1 місяць арешту за самовільний вихід з дому

32-річний мешканець Калуша порушив правила адміністративного нагляду, які раніше встановив Дрогобицький міськрайонний суд.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

Обвинуваченому було встановлено адміністративний нагляд строком на 1 рік з наступними обмеженнями:

  • заборона виходу із дому у нічний час;
  • заборона перебування в кафе, барах, ресторанах;
  • заборона розташування в районі Дрогобицької виправної колонії;
  • обов’язкова реєстрація в органах поліції два рази на місяць.

Як повідомляють на сторінці міськрайонного суду, обвинувачений в період часу із 05.04.2022 року по 17.01.2023 року на реєстрацію в Калуський РВП ГУНП в області не з’являвся та за місцем проживання був відсутній, чим порушив встановлені обмеження ухвалою суду.

У лютому 2023 року між підозрюваним та прокурором Калуської окружної прокуратури було укладено угоду про визнання винуватості. Згідно з угодою обвинувачений беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення. Також сторони погодили покарання, яке повинен понести обвинувачений — арешт строком на 1 місяць.

У судовому засіданні чоловік визнав себе винуватим у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення, та просив затвердити угоду про визнання винуватості.Заслухавши думку учасників судового засідання, суд вирішив затвердити угоду та призначити узгоджене сторонами покарання — 1 місяць арешту.

Нагору