Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Що для вас перемога” — карта незламності від Калуських школярів

У Калуському ліцеї № 7 точка “Спільно. Соціальні послуги” разом з волонтерами-старшокласниками організували створення карти незламної України під гаслом “Перемога для мене – це..”.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Калуський міський центр соціальних служб.

Ось уже рік як найомріянішим та найціннішим для кожного українця є слово перемога.  По-особливому воно відгукується у дітей, які перебувають в укритті та намагаються розважати один одного та допомагати.

У центрі соціальних служб діляться, що ідея створення такої карти народилась в умовах реалізацій дітьми своїх талантів у дитячій точці “Спільно. Соціальні послуги” у якій вони роблять цікаві речі своїми руками, малюють та просто спілкуються про наболіле: війну та очікування її завершення нашим тріумфом.

Карта націлена показати не тільки красу нашої Батьківщини, а й розкрити міркування дітей щодо їх власного відголосу на перемогу та дала можливість візуалізувати мрію. Результати роботи демонструють різноманітність асоціацій, відгуків і навіть очікувань щодо перемоги.

“Проте є те, що об’єднує їх – це любов до рідної України, відчуття єдності й приналежності до одного народу, однієї нації та, звісно, позитивні емоції”, — діляться в центрі соціальних служб.

Варто зазначити, що роль європейських держав у нашій перемозі теж оцінена учнівською молоддю і розкрита словом “Дружба”.

“Перемога для мене це впевненість у нашому щасливому майбутньому, адже у нашому ліцеї №7 надзвичайно талановиті діти, патріоти своєї країни, активні громадяни та цікаві особистості. А що для Вас перемога?”, — діляться учні.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору