Інформатор Калуш

ВЛАДА

“Незламний рік: надійний тил 365”: звіт від Долинської громади

Долинська громада стала одним з ключових прихистків та центрів допомоги й перетримки гуманітарної допомоги для цивільних та військовослужбовців. Сьогодні, у річницю початку великої війни міська рада оприлюднила звіт проведеного обсяг робіт у цьому напрямку.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Долинську міську раду.

Прихисток ВПО: понад 4360 осіб отримали підтримку. Вразливим категоріям надано продуктові набори, засоби гігієни, одяг, дитяче харчування,  та необхідні речі.

Допомога військовослужбовцям: понад 300 відправок на передову. Здебільшого це харчі, засоби гігієни, теплі речі та медикаменти.

Допомога прифронтовим містам: медикаменти, одяг, харчі для госпіталів та мешканців міст, які найбільше постраждали від війни.

Залучення гуманітарної допомоги: від міжнародних партнерів, організацій, фондів для потреб військовослужбовців. ВПО, медичних та освітніх закладів.

Волонтерство: заготівля сухих борщів, швидких перекусів, плетіння маскувальних сіток, пошиття білизни та інше.

Програми підтримки: виплати військовослужбовцям, пораненим, сім’ям загиблих та безвісти зниклих особам, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій, підтримки ЗСУ та інших.

Оздоровлення та відпочинок дітей: мешканців громади та ВПО, дітей з окупованого міста-побратима

Благодійність: організація та проведення різноманітних благодійних ярмарків, спортивних турнірів, заходів на підтримку ЗСУ та ВПО.

Безпечний навчальний процес: облаштування укриттів, забезпечення генераторами, аптечками.

Мобілізація власних ресурсів: забезпечення життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору