Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Ініціативна група Молодіжної ради м. Калуш робить перші кроки

2 березня відбулась перша офіційна зустріч учасників ініціативної групи, що повинна підготувати умови для створення Молодіжної ради у Калуші.

Розповідає Інформатор.

На засідання представники громадських організацій, закладів освіти та звичайних містян зачепили чимало питань. Всі 12 членів ініціативної групи були присутні та активно долучались до інтенсивного обговорення нюансів підготовки до Установчих зборів Молодіжної ради. Серед головного: було продемонстровано первинну документацію, на підставі якої ініціативна група діятиме надалі — наразі учасники займуться редагування низки положень, аби забезпечити максимально демократичну форму виборів до Молодіжної ради та проведення Установчих зборів.

Також члени групи обрали голову (Остап Лагойда, представник КМО “СУМ в Україні”), секретаря (Тетяна Ковалевська, представниця ГО “Молодь у дії”) структури, які своєю чергою сформували кілька відділів та делегували їм окремі повноваження, зокрема SMM, інформаційний підрозділ, сектор комунікації з медіа тощо. Відтак керівники відділів розпочали роботу.

Наступна офіційна зустріч запланована на 9 березня. Більше — згодом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору