Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Прикарпатті перевіряють хлібокомбінати та пекарні

Фахівці Держпродспоживслужби почали моніторинг об’єктів, які займаються пекарською справою. 

Розповідає Інформатор.

Під час таких обстежень звертатимуть увагу на:

  • наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;
  • наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;
  • санітарний стан виробничих та складських приміщень;
  • процедури миття та прибирання обладнання;
  • наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.

За підсумками моніторингу будуть зроблені висновки про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору