Фахівці Держпродспоживслужби почали моніторинг об’єктів, які займаються пекарською справою.
Розповідає Інформатор.
Під час таких обстежень звертатимуть увагу на:
- наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;
- наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;
- санітарний стан виробничих та складських приміщень;
- процедури миття та прибирання обладнання;
- наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.
За підсумками моніторингу будуть зроблені висновки про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com