Це швидкий і смачний сніданок, який поєднує соковиті й ароматні, овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.
Ділиться Інформатор.
Інгредієнти на 4 порції:
- 4 булочки для гамбургерів
- 4 чайні ложки масло вершкове
- 2 болгарських перця
- 1 помідор 1 шт.
- 2 середні цибулини
- 12 перепелиних яєць
- 100 грам сиру моцарела
- подрібнена зелень за смаком
- орегано сушений
- сіль, перець до смаку
З булочок для гамбургерів, за допомогою гострого ножа, зрізати вершечок, дістати з середини булочок м’якуш. Дно кожної булочки змастити вершковим маслом, кімнатної температури.
Підготувати начинку: овочі і зелень (петрушка, кріп, залена цибуля, базилік) вимити, висушити і дрібно нарізати.
Кожну булочку наповнити подрібненими овочами і зеленю, залишаючи місце на яйця і сир. Зверху овочі посолити і приправити орегано.
Сир нарізати дрібним кубиком. Викласти булочки з овочами на форму для випікання, в кожну вибити по три яйця і рівномірно зверху розподілити сир.
Запікати булочки з начинкою, разом з вершечками, у розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 15-18 хвилин. Слідкуйте за жовтками, якщо подобається рідкий жовток, то знадобиться менше часу для запікання.
Зрізані з булочок вершечки потрібно дістати швидше, через 5-7 хв., аби не підгоріли.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com