Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Яєшня в булочці | Інфосніданок

Це швидкий і смачний сніданок, який поєднує соковиті й ароматні, овочі з перепелиними яйцями та моцарелою, запечені в булочці.

Ділиться Інформатор.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 булочки для гамбургерів
  • 4 чайні ложки масло вершкове
  • 2 болгарських перця
  • 1 помідор 1 шт.
  • 2 середні цибулини
  • 12 перепелиних яєць
  • 100 грам сиру моцарела
  • подрібнена зелень за смаком
  • орегано сушений
  • сіль, перець до смаку

З булочок для гамбургерів, за допомогою гострого ножа, зрізати вершечок, дістати з середини булочок м’якуш. Дно кожної булочки змастити вершковим маслом, кімнатної температури.

Підготувати начинку: овочі і зелень  (петрушка, кріп, залена цибуля, базилік) вимити, висушити і дрібно нарізати.

Кожну булочку наповнити подрібненими овочами і зеленю, залишаючи місце на яйця і сир. Зверху овочі посолити і приправити орегано.

Сир нарізати дрібним кубиком. Викласти булочки з овочами на форму для випікання, в кожну вибити по три яйця і рівномірно зверху розподілити сир.

Запікати булочки з начинкою, разом з вершечками, у розігрітій духовці, при температурі 180 градусів 15-18 хвилин. Слідкуйте за жовтками, якщо подобається рідкий жовток, то знадобиться менше часу для запікання.

Зрізані з булочок вершечки потрібно дістати швидше, через 5-7 хв., аби не підгоріли.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору