Кухарі, медичні сестри, оператори ринку харчових продуктів та надавачі послуг з організації харчування в закладах загальної середньої освіти зібрались для обговорення низки питань.
Повідомляє Інформатор, посилаючись на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
3 березня на базі Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби відбулась зустріч, де обговорили питання технології приготування страв для дитячого харчування. Складання зразків меню, дотримання вимог нормативно-правових актів щодо обладнання та утримання харчоблоків, принципи здорового харчування, норми споживання харчових продуктів, вимоги до зберігання, використання харчових продуктів.
Також розглянули питання дотримання протиепідемічних вимог та профілактики харчових отруєнь.
Учасникам звернули увагу щодо необхідності проходження періодичних медичних оглядів працівників, які обслуговують населення. Також обговорили проведення:
- контролю якості питної води;
- змивів;
- готових страв на калорійність, на мікробіологічні та фізико-хімічні показники.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com