Інформатор Калуш

ВЛАДА

Покращення співпраці з ВПО у селах, спортивні та культурні заходи — старостинська нарада в КМР

Міська влада провела щотижневу зустріч зі старостами сіл Калуської громади.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Старости повідомили про поточні проблеми, які виникли впродовж тижня. Міський голова натомість дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів для вирішення питань.

Також вже традиційно перед присутніми виступили з доповідями керівники структурних підрозділів:

В.о.начальника управління культури, національностей та релігій — Ольга Яковина проінформувала про ремонтні роботи, що здійснені в закладах культури, найближчі заходи та стан підготовки до великого дійства, що заплановане в одному із сіл після Великодня.

Начальниця управління освіти — Ірина Люклян повідомила про проблемні питання, та стан проведення ремонтних робіт, що здійснюються згідно із запланованим графіком у закладах освіти. Також від пані Ірини лунало прохання організувати участь учнівської молоді сіл у шаховому турнірі, що планується провести у квітні та буде присвячений пам’яті Олекси Гірника.

Начальник УЖКГТарас Фіцак, доповів про стан виконання запланованих робіт та перемовини з керівником ДП “Дороги Прикарпаття”. В результаті цих домовленостей підприємство запланує ремонт доріг у Кропивницькому, Ріп’янському та Тужилівському старостинських округах, а також мосту у с.Сівка-Калуська на поточний рік.

Начальник управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту — Михайло Клим розповів про деталі майбутньої спартакіади між старостинськими округами, що планують провести у травні.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору