Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Дітвора зі “Спілки Української Молоді в Україні” в Калуші презентують журнал “Крилаті”

Настав час розповісти, що ж діти з калуської управи Спілки Української Молоді в Інформаторі робили. 

Ділиться Інформатор.

Вчора, 12 березня, хлопці та дівчата спільно з журналістами нашого видання попрацювали над ідеєю реклами СУМівського журналу “Крилаті”. Три команди працювали над сценаріями, опісля чого діти всі разом взяли участь в зйомках ролика.

Познайомитись з результатом можна тут:

 

“Журнал “Крилаті” розлітається по всьому світу й Україні вже 60 років. Він запрошує у веселі мандрівки не лише сумівців, але й усіх українських дітей. Цей двомісячник має на меті не лише розважати та навчати, але і формувати із маленького громадянина нашої держави великого патріота й державотворця, допомогти у вихованні юного українця — європейського, обізнаного та творчого, самодостатнього, гордого тим, що він є частиною великої української нації. У своїй концепції журнал “Крилаті” спирається на виховні ідеали Спілки Української Молоді — любов до Бога та України.

Видання в Україні зорганізоване також зусиллям Світової Управи СУМ та Української Видавничої Спілки. Тут цікавинки для себе можуть знайти всі, навіть батьки, а також виховники молодшого юнацтва, вчителі. Гарне художнє оформлення не залишить малечу байдужими. А велика кількість інтерактивних завдань полегшить читання та запам’ятовування корисної інформації”, — ділиться деталями Яна Мазур, голова калуської управи СУМу.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору