Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська художниця Лілія Бучак розпочала аукціон на підтримку ЗСУ | Деталі

Нещодавно ми анонсували художню виставку артстудії Лілії Бучак — “У кожного митця своя палітра”, яка відбудеться у Виставковій залі на Дзвонарській, 5. Тоді ж художниця і повідомила, що напередодні початку вистави буде запущено благодійний аукціон на підтримку ЗСУ. Ну що ж, час настав!

Ділиться Інформатор з посиланням на художницю Лілію Бучак.

“Шановне товариство, за тиждень до відкриття виставки творчих робіт учасників Артстудії Лілії Бучак, запрошуємо вас взяти участь у благодійному аукціоні. Та особа, яка запропонує найвищу вартість за картину й оплатить її, стане власником даної картини. Власник отримає картину за своїм побажанням (на відкритті виставки, поштою чи при зустрічі). Запрошуємо всіх охочих взяти участь в аукціоні! Зберімо якомога більше коштів для придбання авто. Кожна придбана картина – це ваша допомога нашим воїнам” — ділиться художниця.

Аукціон відбуватиметься наступним чином:

Пропонується 17 лотів – 17 картин учасників артстудії. Їх усіх можна знайти за посиланням.

Під фото кожної картини є опис та стартова ціна. В коментарях потрібно написати ту ціну, яку ви готові заплатити за картину. Фінал аукціону відбудеться 16 березня (четвер) о 20:00 на сторінці Лілія Бучак.

“Всі кошти (100%) від продажу картин ми плануємо передати військовому капелану, отцю Федору Морозу, для спрямування їх на придбання авто для саперів 79-го окремого батальону 102-ої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ”, — додає Лілія Бучак.

Якщо ви бажаєте придбати картину, але не бажаєте це робити публічно, ви можете написати художниці в приват.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору