Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський “Легіон” стартує в 1/2 фіналу Чемпіонату України з хокею | ТРАНСЛЯЦІЯ

Перше протистояння серії з лідерами групового етапу ХК “Кременчук” відбудеться на виїзді.

Розповідає Інформатор.

Сьогодні, 13 березня, підопічні Альберта Шафікова вийдуть на лід першого плей-офф в історії існування свого клубу. Загалом команди зустрічалися 6 раз на етапі “регулярки”. Останній раз калушани поступилися ХК “Кременчук” з рахунком 4:2. Боротьба була напружена, але перемогти того разу не вдалося. Проте смак перемоги проти сильного суперника “Легіону” відомий. Двічі калушани змогли перемогти лідерів чемпіонату і здивувати абсолютно усіх вболівальників. 

В стрій команди повернувся капітан команди Віктор Захаров, а також кращий бомбардир клубу – Руслан Ромащенко. Відсутність яких, призвела до поразки калуського клубу в останньому матчі регулярного етапу першості. Тоді “Легіон” поступився з рахунком 1:11 херсонському “Дніпру”. Можемо лише уявити з якою жагою до перемоги наші хокеїсти сьогодні вийдуть на лід арени “Айсберг” у Кременчуці.

Нагадаємо, що борються команди за величезний 30-кілограмовий кубок Федерації хокею України. Для того, щоб перемогти потрібно одержати три перемоги в серії. Наразі рахунок 0:0. 

Початок матчу о 18:00.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору