Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все: найдивніші рекламні оголошення Калуша

Шопінг для частини людей — то окремий вид відпочинку і спосіб отримання задоволення. Знаєте оте “я не купую, я тільки подивитись?”, що так дратує продавців? З розвитком онлайн торгівлі людям, яким “тільки подивитись” стало значно простіше — заходиш на онлайн портал і дивись на здоров’я. В нас на редакції нещодавно теж завелась така людина, і ми вирішили використати її дивне хобі у своїх цілях.

Тож зустрічайте нову рубрику Інформатора і пишіть нам у Facebook, як вам така новація.

Знаєте що це?


Поїлка для домашніх сільськогосподарських птахів. Ніяких більше “тазиків” і “мисок”, ваша пташка може мати ось таку креативну поїлку всього за 20 гривень.

Додайте до попередньої суми ще десятку і ви зможете купити ось таке:

Жуйка на основі меду, воску і прополісу — цікава альтернатива звичним “орбітам”, котрі діти так люблять ліпити під деку парти в школі.

А тепер вгадайте, що можна купити в Калуші за 50 грн?
Увага, правильна відповідь – 50 копійок. “Курс обміну” так собі, але для нумізматів таке придбання може стати цікавим.

В Калуші можна купити щось для себе навіть за дві гривні, правда ми так і не визначили для чого це купувати, ну раптом ви знаєте, то ось

На слайдах ще багацько залишків радянського минулого, ймовірно й у вас вдома ще десь є такі “скарби”.

Ну і завершує наш ТОП-5 за сьогодні оголошення з фігурками Skylanders Activision. Для тих хто в темі — мабуть, справжня знахідка, а нам просто було цікаво порозглядати.

Якщо ви теж продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору