Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Добровольці | Бойовий плейліст

Сьогодні, 14 березня у світі відзначають день українського добровольця. З приводу цього свята ми підготували для вас тематичну підбірку, яка націлена підняти ваш бойовий дух.

Ділиться Інформатор.

Нашу підбірку відкриває молодий гурт з Одеси, котрий утворився у квітні 2022 року та який вже встиг голосно заявити про себе — “хейтспіч”. Музику створюють двоє музикантів: вокаліст Дмитро Однороженко та саундпродюсер — Фіма, який раніше займався музикою під псевдонімом Fimamaru.

Концепція гурту побудована на агресії та ненависті до росії та її громадян. У піснях хлопці різко висловлюються стосовно різних гостросоціальних тем, здебільшого вторгнення росії в Україну. Тому їхня творчість неодноразово блокувалася в соцмережах “TikTok” та “Instagram”, а пісня “діти сатани”, була видалена з YouTube.

Продовжують нашу підбірку “Grandma’s Smuzi” з кавером на пісню гурту “Rammstein”“Sonne”, гурт переклав пісню на українську мову.

Гурт заснований 9 жовтня 2019 року в Одесі. Виконують пісні у жанрі геві-метал, на меті виконавці мають надання нового звучання світовим рок-хітам.

Далі у нас спільна пісня репера під псевдонімом Паліндром та музиканта SHIP HER SON.

Артисти розповідають, що пісня народилася у перші дні повномасштабного вторгнення. У ній зафіксували власні відчуття і те, що відбувалось тоді, у перші тижні.

“Вдався індастріал хіп-хоп, із закликом до якихось, напевно, певних дій, щоб опанувати свій стрес”, — ділиться Паліндром в інтерв’ю проєкту Artилерія.

Наступною перед нами постає спільна робота електронних музикантів — Koloah та ТУЧА, які об’єдналися для створення пісні “Воїн”. Дану роботу артисти присвятили українським захисникам, які кожного дня ведуть боротьбу з ворогом. Всі гроші від прибутку на стримінгах спрямують до фонду “Повернись Живим”.

“Я хочу, щоб кожен і кожна з них почули цю пісню, а разом з нею відчули цю ВІРУ в них і ЛЮБОВ до них. Ця земля НАША, і ніколи не буде ворога на ній. За всі роки, за всіх полеглих воїнів ми помстимося, і ніхто не буде забутий і ніщо не буде забуте”, — пише Туча.

Завершують нашу підбірку PROBASS & HARDI спільною роботою з ANNA BULAT.

“Козаки йдуть” це наступна робота гурту після легендарного “ДОБРОГО ВЕЧОРА”. У ній ми чуємо сучасне звучання однойменної народної пісні, яка виконана в електро стилі. Пісню гармонійно доповнює кліп у котрому ми бачимо звитяжне українське військо.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору