Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Калущині створять добровільну пожежну команду?

Працівники Калуського районного управління ГУ ДСНС зустрілись з муніципалітетом Болехова щодо питання створення такої пожежної команди у громаді.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Сьогодні, 14 березня, надзвичайники та працівники муніципалітету Болехова, на чолі з міським головою Іваном Яцишином, вдруге розглядали дане питання й обговорили напрацювання, які вдалось виконати за термін від минулої зустрічі.

За словами міського голови, створення такої команди збільшить оперативність подолання пожеж. Крім цього, залучатимуть добровільні команди не тільки для гасіння пожеж, а й до ліквідації наслідків аварійних чи надзвичайних ситуацій та інших невідкладних робіт.

“Створення добровільних пожежних команд у громаді значно підвищить шанси на порятунок майна та відсутність людських жертв у разі надзвичайної ситуації”, — ділиться міський голова.

Також у ході наради обговорили щодо функціонування пожежного рятувального підрозділу в Болехівській громаді. Присутні обговорювали можливість виділення нової земельної ділянки для передислокації наявного державного пожежно-рятувального посту.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору