Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський “Легіон” зіграв свій останній матч

Підопічні Альберта Шафікова програли пів фінальну серію матчів (0:3).

Розповідає Інформатор.

Учора, 18 березня, “Легіон” вдома приймав гостей з ХК “Кременчук”. З перших хвилин матчу відчувалася напруга, адже всі розуміли, що на кону стоїть вихід у фінал.

Перший період гості почали дуже активно, нав’язуючи свій стиль гри калушанам. Проте “Легіон” пристосувався до такої тактики і інколи виходив у поодинокі атаки з потенційним взяттям воріт, проте шайба у володіння воротаря ХК “Кременчук” так і не залетіла протягом усього матчу. 

Другий тайм команди теж розпочали впевнено, але через п’ять хвилин після початку впевненість “Легіону” вибила шайба у власні ворота. До кінця періоду калушани пропустили ще двічі.

Фінальний відрізок зустрічі поховав будь-які надії наших хокеїстів на продовження серії матчів. ХК “Кременчук” переміг з рахунком 0:5 і гарантував собі місце у фіналі, де його вже чекає київський “Сокіл” . Таким чином херсонський “Дніпро” посідає 3 місце, а “Легіон” залишає за собою 4 сходинку.

Це був останній матч для калушан у сезоні 2022/2023, але водночас він був і першим в дорослому, професійному хокеї. До цього “Легіон” виступав лише у молодіжній лізі. 

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору