Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Дебатна школа від “Хижки” | Анонс

У Долинському молодіжному центрі “Хижка” проведуть одноденну дебатну школу для вдосконалення навичок дискутування й публічних виступів молоді.

Ділиться Інформатор.

Ідея провести такий захід виникла при виникненні ініціативи дебатного турніру, який має на меті популяризувати цю гру серед молоді.

“Ми зрозуміли, що молоді потрібні додаткові пояснення, зрозумілість сенсу дебатів та дебатної гри, більше інформації. Без школи, важко буде на турнірі, тож це своєрідна підготовка”, — ділиться організаторка, Софія Максимович.

Також додає, що дебати — це не тільки про публічні виступи, а й формування особистих якостей та власної думки у вигляді гри.

“Молоді Долини потрібна ця ініціатива для того, щоб розуміти себе та своїх однолітків. Що як не дебати допомагає пізнати думку співрозмовника, з якою ти не згідний? Найголовніше, що у дебатах заборонена дискусія і ти повинен поважати різні погляди. Тож, я впевнена, така ініціатива дозволяє нашій молоді зробити крок вперед до кращого суспільства”, — зазначає Софія.

Навчання пройде, 25 березня, у Долинському молодіжному центрі “Хижка”, що на вулиці Грушевського 18а. Розпочнеться о 10:00 й триватиме до 16:00. Щоб долучитись до навчання потрібно зареєструватись за ФОРМОЮ.

Участь у навчанні безкоштовна.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору