Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відкрилася виставка “У кожного митця своя палітра” студії Лілії Бучак

Художниця організувала також благодійний аукціон для придбання автомобіля на потребу бійців 79 батальйону. 

Розповідає Інформатор посилаючись на Комунальний заклад “Музейно-виставковий центр Калуської міської ради”.

Учора, 19 березня, відбулося відкриття виставки під назвою “У кожного митця своя палітра” творчої студії Лілії Бучак. Художницю привітали з відкриттям експозиції, а також підбили підсумки благодійного аукціону. Завдяки небайдужим громадянам нашого міста,  а також учасникам студії  Лілії вдалося зібрати 35 тисяч гривень.

“Ми разом зібрати 35 000 гривень, сюди входять кошти за продаж картин на онлайн аукціоні ( картини мої і учасниць студії), а також кошти, які були зібрані на самому відкритті виставки і кошти від продажу картин інших художників на виставці. Внесок кожної людини є важливим, тому тут не тільки мої старання”, – розповіла Лілія Бучак.

Усі кошти передали капелану отцю Федору Морозу, який також був присутній на виставці. Саме цієї суми і не вистачало, щоб закрити черговий збір.

” Всього ми зібрали 136 000 гривень, збір на авто закритий. Дякую всім хто долучився. Разом творимо нашу Перемогу!”, – написав отець.

Також художниця розповідала усім присутнім про діяльність своєї студії. Головним завданням якої Лілія Бурчак обрала допомагати людям розкрити себе у творчості і отримувати задоволення від процесу малювання.

Виставка триватиме протягом місяця.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору