Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Квартирник від Калуського Фахового коледжу мистецтв за участі гостей з Харкова

Організатори запрошують містян стати учасниками єднання вокальних культур Слобожанщини та Прикарпаття. Побачити силу музичного єднання на інтегрованому проєкті у формі квартирника — “В єдності наша сила”.

Ділиться Інформатор.

23 березня, о 14:00 у Фаховому коледжі культур і мистецтв міста Калуш виступить вокальний ансамбль “Намисто” та дует бандуристів Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського.

“Бандура і кобзарське мистецтво стали своєрідним знаряддям боротьби з тоталітарною системою, з несправедливістю та русифікацією на різних етапах відстоювання незалежності українським народом, у тому числі і за межами України. Сьогодні бандура символізує не просто унікальний український музичний інструмент — це також і ключ до єднання в усьому світі, міст, який сполучає цілі мистецькі покоління”, — ділиться організаторка заходу, Галина Булавинець.

На заході звучатиме музика виключно українських композиторів. Присутні почують твори класичних та сучасних композиторів.

Ярослава Джуся, Руслани Лісової та пісня “Враже” з репертуару Енджі Крейди в аранжуванні  Катерини  Король та Ольги Ткач – це буде спільне виконання з вокальним ансамблем “Намисто”, — зазначає Галина.

“Запрошуємо насолоджуватись музикою разом в невимушеній компанії один з одним. Як українцеві не любити пісню, свою українську творчість?”, — додає організаторка.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору