Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Від розмови до тяжких тілесних”, — у Калуші син побив батька

За фактом побиття Калуська окружна прокуратура 20 березня скерувала обвинувальний акт 35-річному жителю Калуша до міськрайонного суду за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Повідомляє Інформатор.

27 січня у квартирі, що знаходиться на вулиці Хіміків сином та батьком спричинили конфлікт, в ході якого син почав завдавати удари по голові та руках батька дерев’яним табуретом та ніжками від стола. Коли останній впав на підлогу обвинувачений продовжував побиття, але вже металевими милицями.

“Внаслідок умисного ураження обвинуваченим, потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму із вдавленим багатоуламковим переломом правої тім’яної кістки, забоєм головного мозку середнього ступеня тяжкості, крововиливами під оболонки головного мозку, розривом твердої мозкової оболонки, розміщенням правої тім’яної частки головного мозку, множинними забійними ранами, синцями в ділянці голови, крововиливами під кон’юнктиву обох очей, забійною раною лівої вушної раковини”, — повідомляють в Калуській окружній прокуратурі.

Згідно з висновком експерта дані тілесні ушкодження відносяться до тяжких, як таких, що є небезпечних для життя в момент спричинення. За фактом побиття санкцією ч. 1 ст. 121 КК України обвинуваченому передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору