Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Івано-Франківську водій збив собаку та залишив її помирати

Керманич джипа “Volkswagen Touareg” наїхав на собаку, проте відмовився надавати їй допомогу.

Розповідає Інформатор, покликаючись на КУРС.

Трагедія відбулась неподалік кав’ярні “Простір”. Власники закладу, побачивши, що водій втік з місця подій, забрали собаку до себе та стали її доглядати, а відтак доправили її до ветклініки. Пораненого меншого друга приязні франківчани назвали Кенгуру. Небайдужі люди звернулись до поліції, аби дізнатись особу водія джипа та завдяки записам з камер спостережень змогли отримати інформацію про чоловіка. Проте той відмовився брати участі у порятункові собаки та не висловив співчуття з приводу того, що відбулось.

“Ми набрали його, поцікавились його самопочуттям та станом після автопригоди та втечі з місця ДТП. Ця особа, ім’я якої нам та поліції вже відоме, у телефонній розмові підтвердила, що бачила у камеру заднього виду лежачого собаку, який перед цим біг за автівкою. Проте на нашу пропозицію вчинити по-людськи й повернутись та посприяти лікуванню нашої Кенгуру водій відповів відмовою”, — поділився співвласник кав’ярні Костянтин Дутченко.

На жаль, від отриманих травм Кенгуру помер, завтра його поховають власники кав’ярні.

“Ми щиро вдячні всім вам за слова підтримки та донати на її лікування. Повідомте нам номери своїх карток та суми – ми все повернемо назад. Окрім цього, хочемо надзвичайно подякувати національній поліції за оперативну реакцію, а також ветеринарній клініці “ОлВет” за всі години намагань врятувати Кенгуру. Дякуємо. Щиро. Ми будемо інформувати вас про подальший перебіг справ та будемо щиро вдячні за поширення. Так не має бути, що безкарно можна вбити тварину та втекти”, — додав Констянтин.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору