Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

#Невідома Калущина | Бот, який змусить Вас по-новому подивитися на рідний край

Подорожі приваблюють чималу кількість людей, ми намагаємося виїхати з міста, щоб змінити “картинку” навколо. Для того, щоб Вам не довелося їхати кудись далеко, створили Telegram бота, який покаже вам туристичні об’єкти Калущини і усі вони зібрані в одному місці. 

Інформатор поспілкувався з автором бота Андрієм Тимківим.

Telegram бот #Невідома Калущина це логічне продовження проєкту Андрія, який він розпочав ще під час навчання в універистеті. Туризм приваблює його, але водночас стає причиною для смутку, з слів Андрія у Калуському районі туризмом цікавиться лише Долина та Вигода, а іншим громадам розвиток цього напрямку не цікавий.

Робота над проєктом #Невідома Калущина  розпочалася в січні цього року. За основу Андрія взяв власну туристичну мапу Калуського району і переніс туди усі свої напрацювання, які назбирав раніше. Робота тривала близько місяця і нарешті зараз бот уже працює.

Автор зазначає, що не всі місця вказані на карті, щоб вберегти їх від людського впливу, але з часом нові локції будуть додаватися. Також Андрій Тимків планує створити щось на зразок “туристичного форуму Калущини” де усі бажаючі зможуть обмінятися досвідом або потрібною їм інформацією.

Інформатор запитав у Андрія, які місця йому найбільше сподобалися на території Калуського району:

  • Ілемський Чечвинський каньйон,
  • Сенівське солене озеро,
  •  урочище Шандра,
  • Ріпенський камінь та водоспад.

Можливо щось з цього переліку сподобається і Вам.

Бот пропонує Вам на вибір 4 пункти подальшого розвитку подій: Туристична мапа – у цьому розділі Ви отримаєте карту з позначеними на ній різноманітні локації на території Калуського району. Ресторани і готелі громад, які входять до складу Калуської ТГ. Також окремо зібрані різноманітні цікаві місця, які в свою чергу поділені на більш популярні і менш популярні. Останнім пунктом Ви можете залишити свої пропозиції щодо покращення або поставити свої запитання. Робота бота інтуїтивно зрозуміла і проста. Переходьте за посиланням і пізнавайте Невідому Калущину.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору