Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанина оштрафували на 17 000 гривень за зберігання наркотиків

У кримінальному провадженні Калуська окружна прокуратура підтримала публічне обвинувачення щодо 35-річного жителя Калуша у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.

Повідомляє Інформатор.

Раніше було встановлено, що чоловік незаконно, без мети збуту, за місцем свого проживання зберігав особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонений – канабіс в кількості 0,4708 грам.

За скоєне кримінальне правопорушення чоловіка притягнули до суду за ч. 1 ст. 309 КК України — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

16 березня, Калуським міськрайонним судом особу було визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення за вже інкримінованою йому статтею.

“Враховуючи визнання вини та те, що чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягався, призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить  17 000 грн“, — зазначають в Калуській окружній прокуратурі.

У прокуратурі додають, що це найм’якше покарання передбачене даною статтею.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору