Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Ми бачимо позитивні зміни” — ГО “Д.О.М.48.24” запрошує на події для жінок цими вихідними

Днями ми анонсували заходи ГО “Д.О.М.48.24”, які організовуються спільно зі структурою ООН Жінки Україна в рамках проєкту “Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні”. 

Інформатору вдалося дізнатися деталі.

Організація, як відомо, займається захистом прав жінок, сюди також входить посилення економічної спроможності жінок. В партнерстві зі структурою ООН Жінки в Україні, їй вдалося відкрити два Безпечні простори для жінок та дівчат, один з них у Калуші, другий в Івано-Франківську.

“Цього тижня організовані у Калуші дві події для жінок, одна подія – це заняття з психологинею для покращення емоційного стану, підтримки у жіночому колі та емоційної стабільності, друга – це фінансова гра, яка допоможе жінкам зрозуміти як раціонально використовувати свій бюджет, яким би він не був та як вчитися заробляти кошти, шукати нові ідеї для заробітку та посилювати свою економічну спроможність”, — ділиться Юлія Князюк, координаторка Безпечних просторів, ГО “Д.О.М.48.24”.

Нагадаємо, що вже цими вихідними, а саме 24 та 25 березня з 17:00 до 18:30 у безпечному просторі “Крила підтримки”, який знаходиться на вулиці Винниченка, 3, відбудуться відбуватимуться два заходи. В перший день — арттерапевтичне заняття на тему “Як подбати про ментальне здоров’я під час війни”. А наступного дня — фінансова гра.

“Ми бачимо позитивні зміни у дівчат та жінок, які відвідують Безпечні простори. Жінки навчаються, розвиваються, знайомляться між собою, дружать, спілкуються, вчаться захищати свої права – це мета нашої діяльності”. – додає Юлія.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору